Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Anne-Marie Ohlsson Ramsell

Efter en hård och ojämn kamp får nu en kämpe vila från det onda.

Hon som var den första i världen att prova en ny behandling mot cancer i Umeå, detta visar hur stark hon var som även vågade sig på detta i hopp om att hjälpa till att hitta bot mot sjukdomen. 

Anne-Marie växte upp tillsammans med sin mor, far och bror på Skarvruets Fjällhotell som byggdes upp av hennes föräldrar som ett träningscentrum för diverse idrott. Under slutet av 1970- talet miste hon dem alla under en period av sex år och stod ensam. 

Under Anne-Maries hela liv har idrottsintresset funnits och särskilt då skidåkningen. Hon blev en mycket uppskattad skidlärare i Tänndalens alpina område, och om man även besökte någon av restaurangerna på kvällstid fanns Anne-Marie ofta där som servitris med sitt smittande skratt och vänliga bemötande.

1983 kom en dotter som fick heta Jennie och återigen fick skidintresset en central roll i hennes liv genom dotterns tävlande som gav henne många fina minnen. Hon träffade till slut sin stora kärlek Tomas och 1999 kom så deras efterlängtade son Philip vilket har varit hennes mål att få se växa upp.

2003 friade Tomas äntligen till henne och familjelyckan var ett faktum, han var hennes stora stöd i livet och särskilt under hennes sista svåra år.

Anne-Marie var en mycket omtyckt person som alltid månade om att alla andra skulle ha det bra. Saknaden efter Anne-Marie kommer att bli mycket stor men många ljusa minnen finns kvar.

Familjen genom Ann-Marie Sturesson