Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Anna Wachtmeister

/

Anna Wachmeister har avlidit i en ålder av 44 år. Hennes närmaste är sönerna Nils och Knut, mamma Kerstin och brodern Viking.

Annons

Anna (Johansson-Wachtmeister) har lämnat oss för alltid.

Annas liv var fyllt med möjligheter och äventyr. I unga dar resor på sommaren med jollar på släp, snabba måltider ute till havs mellan seglingarna, roliga seglarläger på Verkön med mycket hyss och aktiviteter. På vintrarna byttes seglingen ut mot skidåkning. Annas uppväxt var fylld av resor, tävlingar, läger, vänner och en underbar varm familj. Kerstin, Sigge, och Viking delade också Annas intressen och det blev en livsstil med resor sommar som vinter, med äventyr, spänning, och framsteg. Vi är tacksamma att vi fick dela detta med Anna och hennes familj.

Anna var en tjej med höga ambitioner, många planer och bestämda uppfattningar. Det var ändå aldrig långt till skratt och bus. Hon stod med fötterna på jorden, omtänksam, rolig och äkta. En vän för livet! Anna blev snabbt duktig på skidåkning och avancerade till nationell nivå. Det var denna utveckling som senare ledde till ett stipendium för Anna att tävla och studera i New Mexico, USA. Åren i New Mexico blev ännu ett kapitel att minnas. Ständigt nya och annorlunda äventyr och upplevelser i landet i väster. En examen i företags ekonomi och många nya vänner och erfarenheter blev resultatet.

Anna var nu redo att kasta sig in i arbetslivet med stor tillförsikt och entusiasm. Hon visste vad hon ville och hennes målsättning var hög. Nästa resa gick till Stockholm där Anna fick jobb och bosatte sig. Så småningom träffade hon Carl Adam som hon gifte sig med i vackra Frösö kyrka. Anna och Carl Adam fick senare de underbara barnen Nils och Knut. I samband med pojkarnas födelse så började Annas största utmaning. Hon hade en plan och en dröm att på alla möjliga sätt ordna ett bra liv för Nils, Knut och familjen.

Anna var oerhört stark och hängiven till det hon brydde sig om. Hon lyckades med det men livet fick nya dimensioner i samband med Annas pappas hastiga bortgång och senare skilsmässa från Carl Adam. Familjen var oerhört viktig för Anna. Hennes resa hade tagit ett sidospår men glöden för Annas drömmar fanns kvar och det fortsatte hon att kämpa för.

Nu har Anna gjort sin sista resa. Vi är många som frågar oss varför? Anna hann uppleva mycket och hon tog alla tillfällen i akt att uppfylla sina drömmar och njuta av det hon skapat, men tiden var för knapp. Vi minns hennes glada skratt och den omtänksamma och varma vän hon var.

Mia Nilsson Renström

Annons