Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Anna Ros

Farmor var född i Flärknäset, Hammerdal, den 22 juli 1906.

Annons

Hon gifte sig med Jonas Ros och fick sex barn. När farmor bodde i Fagerdal så cyklade vi ofta dit från Hammerdal och tog en fikapaus. Hon blev alltid så glad och stod alltid med öppen famn och tog emot oss när vi kom och hälsade på. Det var alltid lika roligt att vara hos farmor. Hon var alltid den positiva, glada personen och man kunde prata med henne om allting. Farmor pratade aldrig något ont eller illa om någon hon sa att man inte ska ta saker och ord med så stor betydelse. Att man har olika åsikter betyder inte att man behöver göra allt runtomkring sig så stort.

Hon hade ett stort hjärta och tyckte om alla runt omkring henne.

Farmor var också en envis dam, hon ville aldrig göra sig besvärlig med att fråga om hjälp, fast hon kunde behöva det ibland. Hon skötte alltid sitt och sig själv och ville inte vara till besvär.

Vår älskade farmor lämnade oss den 25 augusti och hon kommer alltid att ha en speciell plats i våra hjärtan. En så god, omtänksam, positiv och glad person är väldigt få förunnat att få ha vid sin sida. Hon saknade farfar väldigt mycket som gick bort 1982. Men nu så har vår lilla farmor honom tillbaka i en annan värld.

Annons