Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Anna Granding

Anna Granding, Funäsdalen och Stockholm, har avlidit i en ålder av 83 år. Hon sörjs närmast av dottern Monica, barnbarnen Kristoffer och Josefine, barnbarnsbarnet Julia och deras familjer.

Den 1 juli 1930 föddes Anna Larsson (senare Granding) i Funäsdalen, dotter till Carl Larsson och Ingeborg Larsson, född Myhr.

Som äldsta dotter i en familj med många barn fick Anna tidigt ta ett stort ansvar för både hem och syskon men hon hjälpte även fadern i hans olika företag.

Anna flyttade så småningom till Stockholm där hon gifte sig med Umeåsonen Egil och fick dottern Monica.

Anna återvände ofta till Funäsdalen, och hon ägde i många år ett hus på familjegården där dottern Monica och senare även barnbarnen Kristoffer och Josefine tillbringade så mycket tid som möjligt. Anna tillbringade helst sin tid med att träffa vännen Hildur, prata i telefon med syskonen Bojan i Funäsdalen och Calle i Östersund samt att umgås med barn och barnbarn.

Det sista året var barnbarnsbarnet Julia Annas allra största glädjeämne. 

Josefine Granding Larsson