Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Animal Crossing: Let's go to the city

(Nintendo/Bergsala)
Ålder: 3+
Format: Wii

Annons
Betyg: 3 Nintendos färgglada sagovärld "Animal Crossing" är tillbaka och som vanligt är det inte så mycket ett spel utan mer en virtuell värld där det händer nya saker varje dag. Du skaffar jobb, bygger på ditt hus, firar helgdagar (spelet känner av vilken dag det är på riktigt så räkna med att bli firad på din födelsedag) och umgås med de söta sagodjuren och det är hur mysigt som helst.
Nytt i den här upplagan är möjligheten att bjuda in kompisar via din Internetuppkoppling. Du kan också ta bussen in till stan där du kan träffa spelare från hela världen och lämna in egentillverkade föremål för auktion.
Om du har den nysläppta chattmikrofonen Wii Speak så kan du också prata på riktigt med dina kompisar.
Om du har spelat tidigare spel i serien så är risken stor att du blir lite besviken. Visst finns här en del nyheter, men det mesta är sig ganska likt i "Animal Crossing: Let's go to the city", kanske lite för likt. Det känns mer som en uppdatering än ett helt nytt spel. Om du däremot inte har spelat Gamecube och DS-versionen av spelet så kan du däremot förbereda dig på en väldigt mysig resa till fablernas värld.
Annons