Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Anette Myrhee

/

Annons

Anette Myrhee

Järpen

Vår älskade vän Anette Myrhee har efter en tids sjukdom somnat in i sitt hem omgiven av sina nära och kära. Anette blev 43 år.

Anette växte upp i Järpen som enda barn till Gerd och Ove Myrhee.

En stor dröm för Anette var att tidigt bilda familj och skaffa många barn. Lyckan var fullkomlig när Sandra föddes. Den lilla familjen flyttade snart in i eget hus. Tyvärr förolyckades Sandras pappa strax därefter.

Efter några år växte Anettes familj när hon träffade Tomas. Barnen Angelica, Victoria och Mikaela föddes i tät följd. Efter att Anette och Tomas gått skilda vägar träffade Anette livskamraten Lars. Då växte sig familjen ännu större då hon varmt tog till sig hans barn Jennifer och Johannes.

Anettes yrkesverksamma liv bestod till största delen av att arbeta med människor i alla åldrar. Hon har bland annat arbetat på förskolor, skolor och inom äldreomsorgen. Anette kände alltid ett stort engagemang i allt vad hon företog sig.

Anette vistades gärna ute i naturen. Stugan i Nordhallen var ett guldställe och hon tyckte mycket om att dra med sig husvagnen till Norge för att kunna umgås med nära och kära. Resorna till värmen var också något hon uppskattade och ett av favoritresmålen var Thailand.

Farten var en röd tråd i Anettes liv. Allt gjorde hon i en väldig fart, dubbelt så fort som oss andra. Anette for fram som en virvelvind genom livet. Hon älskade fart vare sig hon körde bil, skoter eller motorcykel. Att känna vinden i ansiktet och dofterna gav henne en stor känsla av frihet, så det blev många och långa motorcykelturer tillsammans med Lars.

Som vän var Anette en enorm inspirationskälla. Hon hade en stor portion envishet och få kunde driva sin vilja igenom som Anette. Det som skulle hända kunde inte vänta till morgondagen.

Det vi kommer att komma ihåg är Anettes smittande skratt, hennes förmåga att skapa trivsel och hennes tro på livet och kärleken.

Anettes minne är större i våra hjärtan än vad ord kan beskriva.

Hennes positiva läggning och goda humör gjorde att vi har haft många roliga stunder tillsammans.

Vi har förlorat en vän men vi är säkra på att nu blir det livat i himlen!

Vännerna

Mer läsning

Annons