Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Alsens PRO

Den 28 november hade Alsens PRO sitt novembermöte i Trångsvikens bygdegård. Före mötet kunde de som ville äta en god lunch eller ta sig en fika. Eivor öppnade mötet och hälsade de 16 medlemmarna välkomna. Tillsammans sjöng vi Det är härligt att vara vänner. Gunnar överlämnade en mikrofon och två högtalare till Eivor.

Till justerare valdes Åke Bergquist. Eivor rapporterade från höstens distriktsmöte. ABF i Östersund ska ha utbildning för styrelsemedlemmar om mötesteknik. Flera mellanboenden är på gång i Jämtland. Samorganisationens möte ska ske för KPR:s möte.

Rut ordnar med en blomma till Gunno Olofsson. Mötet beslutade att fortsätta med insamlingen till en hjärtstartare. Eivor provade blodtrycket och blodsockret, vilket var mycket uppskattat. Ett lotteri med fina skänkta vinster såldes innan Eivor avslutade mötet.

Harriet Grabler