Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Alsenrevyn ger extraföreställning och bussar publik från Östersund

Jomenvisst blir det en extraföreställning av årets Alsenrevy.

Annons

Sedan tidigare har man planerat in två föreställningar nu på lördag och en stor final den 5 december. Men eftersom publiktrycket har varit stort efter den bejublade premiären i lördags har man nu också beslutat att ge en föreställning nästa söndag, den 29 november.
– Då sätter vi in en gratis buss från Östersund för alla stadsbor som är intresserade men inte vill köra hit upp själva, säger revypappan Thord Larsson.
Han är överväldigad av publikresponsen och mäkta stolt över alla arbetsvilliga amatörer, som ställer upp och jobbar med revyn. Extra roligt är det att så många ungdomar engagerar sig, tycker han.
– Halva revygänget är mellan 15 och 18 år. Och det är minst 50 ungdomar som hjälper till med allt runt omkring.
Det yttersta syftet med revyn är att samla in pengar till renovering av bygdegården i Alsen.
– Det är roligt att kunna visa på att det finns sammanhållning i bygden också, och inte bara strider, säger Thord Larsson, med tydlig hänsyftning på den pågående skolstriden mellan Västbygden och Hov.
Mer infekterad är dock inte frågan än att den går att skratta åt. I revyn skildras den som en sandlåde- strid och bygdens egen krigskorre- spondent Kjell-Albin Abrahamson rapporterar från fronten.
– Det numret blev nog mest uppskattat av alla, säger Thord Larsson.

Mer läsning

Annons