Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Allt är möjligt i dans- och musikföreställning

Barn- och ungdomsföreställningen "Cykla bak å fram" vill sätta nytt ljus på kreativiteten och livet med alla dess möjligheter.

Två dansare och en musiker låter sig inspireras av vardagliga ting i ett rum. Tingen blir till oväntade, överraskade ljud och rörelser.

I höst är Estrad Norrs produktion ute på en lång turné och den här veckan får flera av länets skolor besök av den. Egentligen var det meningen att föreställningen skulle visas på Folkets hus i Bräcke i går, men eftersom ensemblens hyrbil gick sönder på vägen upp tvingades de ställa in. Premiär blir det i stället på Änge skola i dag. På onsdag kommer gänget till Svenstaviks skola och på torsdag möter de eleverna på skolan i Myrviken. Fredagens stopp är Lillsjöskolan.

Ingrid Olterman står för koreografin. I ensemblen medverkar Kalle Källman, komposition och slagverk, Lova Eriksson, sång och dans, Oskar Frisk, dans, och Lars Liljegren, teknik och ljusdesign.

Sara Strömberg