Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ghoddos har landat i Östersund – här är klubbarna som är närmast anfallaren: ”Det är det mest intressanta just nu”

Saman Ghoddos är tillbaka i Östersund efter sin resa till spanska Huesca där han rapporterades skriva på för den spanska La Liga-nykomlingen – en affären som Daniel Kindberg senare dementerade.
Nu kommer nya uppgifter som säger att Amiens och Rennes från franska högstaligan leder racet på Ghoddos underskrift.

Annons

Läs också: (+) Efter nyförvärvet från England – kan bli fler värvningar till ÖFK: "Tror han skulle vara intresserad"

Agenten Quique postade tidigare under veckan bilder på Saman Ghoddos och uppgav att ÖFK-anfallaren var klar för spanska Huesca.

Något som fick Daniel Kindberg att slå näven i bordet.

– Han är absolut inte klar för någon klubb och vi kommer inte att skriva på ett avtal med Huesca. Det är absolut inte aktuellt i dagsläget, sa han till SportExpressen.

Enligt uppgifter till MittMedia-Sporten ska Ghoddos ha setts i Östersund under fredagen, samtidigt som nya uppgifter pekar ut Ghoddos nästa klubbadressen – och det handlar inte spanska Huesca.

Till FotbollDirekt.se säger Kindberg att det är två klubbar, från den franska högstaligan, som är närmast ÖFK:s guldklimp. Enligt FotbollDirekt:s uppgifter handlar det om Amiens och Rennes.

– Det stämmer att de just nu två hetaste kandidaterna är från franska högsta ligan. Det är det mest intressanta just nu. Men samtidigt kan det svänga snabbt som ni vet”, skriver Kindberg i ett sms.

Mer läsning

Annons