Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Det hände när du sov

Så var natten i Jämtland.

Annons

Lokalt:

Polisen rapporterar om en mycket lugn natt i länet. Det har inte heller kommit några larm om olyckor eller bränder.

Väder:

Inlandet: Fram på dagen uppehåll och 5-9 grader. Nordvästlig vind, tidvis frisk till kvällen avtagande och då minskad molnighet. En klass 1-varning för höga vattenflöden är utfärdad i nordöstra Jämtland. I delar av Fjällsjöälven mellan Ormsjön och Bodumsjön är vattenföringen strax över varningsklass 1 och väntas fortsätta stiga lite.

Fjällen: I dag växlande molnighet, mest uppehåll och 4-8 grader. Frisk nordvästlig vind, på kalfjället hård 14-18 meter i sekunden.

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

En man hittades i natt skottskadad i Partille i Göteborg. Han fördes i ambulans till sjukhus där han konstaterades avliden.

Grennaskolan, ett av Sveriges tre riksinternat, stoppar intagningarna till årskurs sju i grundskolan och första årskursen i gymnasiet.

Tre ungdomar i 15-årsåldern fick föras till sjukhus, en av dem med allvarliga skador, sedan de blivit påkörda av en berusad bilförare på en bro i Umeå. Bilföraren greps, misstänkt för grovt rattfylleri.

Internationellt:

Närmare 3 600 migranter på väg till Europa från Nordafrikas kust har räddats från överfyllda båtar de senaste två dygnen, uppger italienska myndigheter.

Efter 23 år vid makten får Folkets progressiva parti och den sittande presidenten Donald Ramotar lämna över makten till oppositionen i Guyana, visar preliminära valresultat.

Sport:

Kosovare Asllani hade drömmen inom räckhåll, men nådde inte fram. Paris Saint-Germain förlorade Champions League-finalen mot Frankfurt efter att ha släppt in 1-2 på tilläggstid.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här eller mejla till tips@ltz.se.

Följ oss:

Facebook: ltz.se

Twitter: @ltzse

Jan-Arne Bäckström

Sofia Forell

Mer läsning

Annons