Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Alliansen bråkar med Lits HC

I Lit har vi en av länets mer uppskattade Hälsocentraler med bra verksamhet, men just nu finns det en massa oro för vad som skall hända där framöver.

Vi behöver inga fler hälsocentraler hos oss – vare sig privata eller från landstinget, men ändå verkar det så himla viktigt för de borgerliga att tvinga fram det som de kallar för Hälsovalet. Har precis fått lära oss att det bland annat handlar om att privata företag nu kan starta egna hälsocentraler och ta pengar från de hälsocentraler som vi redan har runt om i länet. Är det viktigare för de borgerliga partierna att göra allt för att vården skall bli privat, i stället för att låta det finnas kvar en ostörd och bra sjukvård i Lit? Vi har väl bra hälsocentraler långt ut i glesbygden i vårt län? Är inte det här ett experiment för storstäderna och för en borgerlig regering?

Låt oss själva bestämma var hälsocentralerna behövs, i stället för att bara tvinga fram något som är viktigt för den borgerliga regeringen. Alliansen borde sluta att röra till det för sjukvården i Lit!

Leif Persson

Emil Burman

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel