Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Allberg blir huvudtränare för optimistiskt Strömsund

Roger Allberg återkommer som huvudtränare för IFK Strömsund i årets division 2.
– Det ser mycket bra ut, säger Allberg.

Strömsund väljer att satsa framåt och vill gärna fortsätta att vara ett topplag i division 2. Årets lägesbeskrivning är "god".

Ett antal nya och nygamla spelare samt ett antal juniorer har anslutit. Totalt består truppen av 26 spelare och huvudtränare för året bli alltså fjolårets assisterande tränare, Roger Allberg.

– Det ser mycket bra ut då vi har en betydligt bredare trupp än i fjol, säger Allberg som också gläds över att ha tre målvakter på sin laguppställning.

Glädjen omfattar även juniorerna (96-98:or) som anslutit. Lagledningen jobbar för att kunna ställa en hel juniorfemma på isen, som successivt kommer att få speltid när läge ges.

– När jag ser våra tidigare spelare tillsammans med juniorerna och övriga nyförvärv, tycker jag att kommande säsong känns väldigt intressant ut. Målet är att nå slutspel, säger Roger Allberg.

Övriga i staben kring Strömsunds A-lag blir lagledaren Håkan Carlsson samt materialarna Görgen Åström och Tomas Bergström.