Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Alla hjärtan alla dagar

På fredag firar vi alla hjärtans dag, men det borde vi göra varje dag. Inte för blommorna och chokladen, utan för att vi då tar oss tid för våra närstående. Det viktigaste i livet är trots allt familjen, barnen och de vi tycker om. Vi vet att det är ofta är svårt att få ihop vardagen med arbete, familj, vänner och fritid. Kristdemokraterna vill göra det enklare att få ihop det hela  till en meningsfylld tillvaro.

Vi vill se en utbyggd och mer flexibel föräldraförsäkring som bland annat underlättar för pappor att ta ut fler föräldradagar, eftersom pappor oftare tar ut dagarna efter det att barnet fyllt ett år. Vi vill minska barngruppernas storlek. Genom att höja taket i maxtaxan samtidigt som kommunen och staten skjuter till mer pengar blir det möjligt. Med fler lärarledda undervisningstimmar i skolan får lärarna tid att se alla elever och fånga upp de som hamnar efter. Så gör vi Sverige till världens bästa land att växa upp i varje dag - inte bara på alla hjärtans dag. Vi satsar på barnen!

Ingrid Gustafsson

Ordförande Kristdemokraterna Östersund

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel