Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Älgskavspanna med kantareller

En mustig panna till middag med älgskav och kantareller. Snabbt och enkelt med färdig smakbas.

Annons

4 personer

Det här behöver du:

240 g älgskav

150 g färska kantareller

1 purjolök

smör- & rapsolja

2 dl Kelda Middagspanna lingon & timjan

Så här gör du:

Stek älgskaven i smör- & rapsolja i en stekpanna tills den får färg. Ansa svampen och dela de stora i bitar. Strimla purjolöken. Rör ner svamp och purjolök och låt det fräsa med några min. Tillsätt grädden och smakpastan, rör om och koka cirka 2 minuter. Serveringsförslag: kokt potatis och sallad. Receptet kommer från Arla.