Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Älgkrockar och krogbråk

Två bilolyckor med älgar har inträffat senaste dygnet utan att några personskador rapporteras.

Strax före 18.00 på lördagskvällen kolliderade en bilist med en älg på länsväg 336 mellan Berge och Grötom. Eftersöksjägare kallades in för att ta hand om den döda älgen.

En älgolycka inträffade också på länsväg 550 mellan Revsund och Våle. Det hände vid 18.30-tiden på lördagskvällen och den skadade älgen eftersöktes senare.

När en 43-årig man stoppades för kontroll på riksväg 45, mellan Östersund och Lit, natten mellan lördag och söndag, framkom misstankar om grovt rattfylleri. Alkoholkoncentration uppmättes till 1,28 promille, enligt polisen.

Vid 01.40-tiden kallades polisen till en restaurang i Östersund där en besökare fått ut en jacka med en upphittad garderobsbricka. Mannen visade tydliga tecken på att vara drogpåverkad och uppträdde aggressivt i samband med polisingripandet,

Enligt polisen kunde jackan återlämnas till dess rätter ägare och mannen omhändertogs för fylleri. Han är misstänkt för ringa narkotikabrott, bedrägeri och våldsamt motstånd.