Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Äldreboende blev årets Gasell

Omsorgsföretaget Strukturrutan på Frösön blev årets Gasell i länet.

Ruth Gärdin-Berglund tog över äldreboendet Rådmansgatan för drygt fyra år sedan. På torsdagen blev hennes omsorgsföretag Strukturrutan utsedd till årets Gasell i Jämtlands län av affärstidningen Dagens Industri.

"Omsorgsföretaget Strukturrutan är Jämtlands Gasellvinnare. Omsättningen har stigit med 297 procent de senaste tre åren, till närmare 15 miljoner kronor. Företaget har 33 anställda. Ruth Gärdin-Berglund startade företaget när hon fyllde 60 år och har drivit ett äldreboende på Frösön i fyra år", skriver Gasellkommittén i en kommentar.

Årets Gasell utses av DI en gång per år till de företag som bland annat har ökat sin omsättning med minst det dubbla på ett år, har minst tio anställda och omsätter minst tio miljoner kronor.

– Vi vill fortsätta växa med fler äldreboenden och starta hemtjänst, men också gå utanför länet, säger Ruth Gärdin-Berglund i ett pressmeddelande.