Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Afasiföreningen Jämtland

Afasiföreningen i Jämtland har haft två medlemsmöten under november månad.

Annons

Den 10 november på Solliden föreläste Ambjörn Sandler i dialogform med ordförande Brita Gustavsson om vår förste Bernadotte, kung Karl XIV Johan, och spelade musik av Beethoven. Dessa två herrar var ju delvis samtida. Med Ambjörns gedigna kunskaper i ämnet blev kvällen mycket intressant och uppskattad.

Givande var också kvällens andra gäst – Joe Eriksson – som berättade om sitt liv som musiker och spelade på sitt flygelhorn.

Första advent den 28:e började med gudstjänst i Brunflo kyrka. Temat var musik och det gavs många starka upplevelser både genom vald musik och skönt framförande av såväl Brunflokören som av Brunflo gospel.

Därefter intogs i samlingslokalen på Vålådalsgränd - kanske för flertalet - årets första julmat samtidigt som deltagarna underhölls av Kamraterna under Arvid Karlssons musikaliska ledning.

Stämningen var glad och gemytlig och alla var överens om att det hade varit en fin första advent.