Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Adelsköld gav igen på mobbaren

Komikern och tv-profilen Karin Adelsköld bor numera halvtid i Östersund. I veckan fick hon ett jobberbjudande av en skolkamrat som mobbat henne.

Annons

Hon skrev ett dräpande ironiskt svar och delade med sig av det via Facebook och Twitter.

I svaret skriver Karin Adelsköld bland annat "jag skulle kunna komma och köra lite skämt om hur du och NN gjorde mitt liv till ett helvete från 6:an och under hela högstadiet" och radar sedan upp exempel på hur hon mobbades. Hon avslutar det hela med att skriva att hon vill ha 50 000 kronor plus moms för sina ståupp-tjänster.

Svaret har delats på Twitter över 3 000 gånger och gillats runt 5 500 gånger på Facebook.

Karin Adelsköld säger till Dagens Nyheter att hon sedan länge bestämt sig för att inte hämnas på sina mobbare.

– Men när nu en av de värsta hörde av sig som om inget hade hänt kändes det som att bli döpt i toaletten igen. Hade han först bett om ursäkt så hade det varit okej, men nu kändes det viktigt att sätta en gräns, säger hon till tidningen.

Samtidigt säger Karin Adelsköld att det var ett misstag att publicera mobbarens namn och att hon egentligen tänkt lägga ut sitt svar med dennes namn utsuddat.

– Jag fattade inte att det skulle bli så stort och nu är det nästan som om jag har skapat en mobbningsituation mot honom, säger hon till Dagens Nyheter.

I veckan kunde vi se Karin Adelsköld tävla för Östersund i tv-programmet "Det stora matslaget" med tre länsprofiler: Fia Gulliksson, Johan Ranbrandt och Jan Anders Jarebrand. Karin Adelsköld är relativt nyförlovad med Anders Wennerberg från Östersund och i programmet berättar hon att hon bor i Östersund så ofta hon kan. Övrig tid bor hon med sina barn på Resarö. (TT)