Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Adam från Rätan ute ur Idol

Juryn tyckte att Adam Norling och de andra på scenen var som fem övertända Duracellkaniner. Efter en lång juryöverläggning blev det tyvärr ett dystert besked och ingen vidare medverkan i Idol för Adam.

Adam Norling från Rätan och de fyra andra i den Idolgrupp som han skulle sjunga med i måndagskvällens Idol tog i från tårna när det var deras stund framför juryn. Energin sprutade från de Adam, Niklas Musco, Jennie Tellberg, Isabel Guerrero Garcia och Hugo Sjögren när de framförde sitt bidrag "Story of my life".

Men juryn blev inte imponerad.

– Det kändes som om det var fem små Duracellkaniner här på scenen som precis hade fått sina nya batterier och bara körde fullt ös. Det är inget jag vill se på en Idolscen, sa Laila Bagge och fick medhåll av både Alexander Bard som tyckte att det var dagisnivå på framträdandet och Anders Bagge som tyckte att han blev berörd på fel sätt.

Därefter hade juryn en lång överläggning och det blev tyvärr ett dystert besked för både Adam och hans gruppkollega Hugo som inte gick vidare.