Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

852 omkom 137 överlevde Extraläsning om Estonia

Det är 20 år sedan Estonia förliste i Östersjön och tog med sig 852 människor i djupet.

Annons

Det är en händelse som etsat sig fast i mångas minne och vi är många som minns bestörtningen från den morgonen när det stod klart att en katastrof med ett passagerarfartyg inträffat i Östersjön.

I en e-tidning har vi gjort en rejäl återblick och samlat många av de människor vars liv för evigt förändrades den där stormiga septembernatten 1994.

Vi bjuder LT-prenumeranter på den här extraläsningen. Är du inte prenumerant kan du köpa e-tidningen om Estonias förlisning.

Så gör du för att komma åt e-tidningen:

Är du prenumerant är det bara för dig att gå in under Kund-menyn under övre högra hörnet och logga in. Där har du också e-tidningen. Du kan också ladda ner vår app som finns på App Store och Google Play.

Är du prenumerant, men inte aktiverat dit konto ännu? Gå in under Kund-meny i övre högra hörnet och klicka på "Aktivera ditt konto". Eller så klicka du här.

Om du inte är LT-prenumerant kan du ändå läsa e-tidningen om Estonia, då kan du köpa den för 29 kronor här.