Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

7 energisnåla fotoramar

/

AgfaPhotos sju nya digitala fotoramar kommer inte bara med ny design.

Annons
AgfaPhotos sju nya digitala fotoramar kommer inte bara med ny design. Gemensamt för dem är också att de är riktigt energisnåla.

Samtliga nya fotoramar från AgfaPhoto är så pass energisnåla att de ska förbruka mindre energi än vad en lågenergilampa gör. Dessutom går sex av de sju modellerna att programmera så att skärmen tänds och släcks på valda klockslag.

Ny design i två olika serier – Photo (PS) och Multimedia (MS). Med skillnaden att multimedia-ramarna har en sensor som automatiskt anpassar skärmens ljus efter omgivningen. Samtliga nya ramar har klocka och kalender, men MS-versionerna har även en alarmfunktion till klockan, videouppspelning och mp3-spelare.

Gemensamt för ramarna är att de alla är vitlackade med möjlighet att byta ramlisten till borstat aluminium. Bilder går att föra över via minneskort eller ett USB-minne. Ramarnas funktioner styrs via knappar bakom skärmen eller via den medföljande fjärrkontrollen. Det senare gäller däremot bara ramarna i MS-serien: AF5077MS, AF5087MS och AF5107MS.

Bilderna visas i 4/3 format med en upplösning på 800x600 pixlar, förutom modellen AF5071PS som visar bilder i 16:9-format (432x234 pixlar). Skärmarnas storlek varierar och finns i sju, åtta eller tio tum.

Några priser har vi i dagsläget inga uppgifter om.

I Sverige distribueras AgfaPhotos fotoramar av Tura Scandinavia AB. Mer information om ramarna finns på Sagemcom.com.


/Elin Parmhed

Mer läsning

Annons