Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

11 augusti – nyckeldatum för Barrow-rykten

I rykteskarusellen kring ÖFK-stjärnan Modou Barrow finns ett nyckeldatum. 11 augusti.
Om det ska bli någon affär vill ordförande Daniel Kindberg att den är gjord innan dess.

Fotbollens internationella fönster för spelarövergångar pågår augusti månad ut. Det svenska stänger dock redan 11 augusti.

Efter det kan inte svenska klubbar, i det här fallet Östersunds FK, värva.

Modou Barrow har omgärdats av flyttrykten efter sin sensationellt starka vår.

– Om något händer vill vi att det ska vara klart den 11:e, säger Daniel Kindberg.

– Sedan finns det inget som är satt i sten när det gäller fotboll. Om det skulle komma riktiga jättebud på flera spelare, vad ska vi göra då, säger Kindberg.

Sporten har tidigare under våren granskat ÖFK:s ekonomi och det faktum att klubben haft skulder hos Kronofogden vid flera tillfällen under året.

Daniel Kindberg understryker dock att klubben inte är beroende från pengar av en eventuell försäljning.

– Nej, inte ett dugg. Om man vänder på det är det väldigt oekonomiskt att sälja honom. Varje poäng vi tar och varje placering i tabellen ger oss pengar. Och som fotbollsklubb har vi de bästa chanserna att vinna matcher när Modou är på planen, säger Daniel Kindberg.

– Om vi inte får i de här sammanhangen väldigt mycket pengar, så finns det ingen mening att sälja. Och i så fall är det en trepartsgrej, där klubbar och spelare ska komma överens. Vi vet att Modou mår bra här, och att han trivs och utvecklas.