Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

100 000 kr för ett dygn

Har du runt 100 000 kronor över och är sugen på en lyxig övernattning i fjällen? Då kan du hyra Petter Stordalens privata villa i Åre-Björnen.

Den storslagna villan, som kort och gott fått namnet The Villa, är 700 kvadratmeter stor, rymmer mellan 14 och 16 gäster samtidigt och erbjuder bland annat kök, spa, gym och konferensmöjligheter. Huset är timrad och inredd med modern arkitektur.

Gästerna kan själva välja mellan att ha en privat kock på plats, beställa mat eller tillaga den själva. The Villas gäster erbjuds även möjlighet till helikoptertransporter, spabehandlingar, husvärd, barnpassning, privat skidlärare och jakt- och fiskeguide.

Men det lyxiga boendet är allt annat än billigt. En vecka kostar mellan 200 000 och 400 000 kronor, och för ett dygn får gästerna betala mellan 40 000 och 100 000 kronor.