Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

1–1 för Ope - tionde matchen i rad utan förlust

Det blev 1–1 (0–1) mellan Östersund 2 och gästande Ope när lagen möttes på Jämtkraft Arena på måndagen. Det innebär tionde matchen i rad utan förlust för Ope i division 2 mellersta Norrland dam i fotboll.

– Vi gör inte en tillräckligt bra insats för att vinna idag. Vi inledde bra men IFK fick mycket energi efter några fantastiska räddningar av Heike Lippertz, samtidigt som vi tappade spelet. För mycket tveksamheter defensivt och för många bortslagna passningar där vi spelar med små marginaler och får det jobbigt med deras omställningar, kommenterade Opes tränare Robert Wassdahl.

I halvtid ledde Ope matchen med 1–0, efter mål av Therese Stjerna. Men i andra halvlek jobbade sig Östersund 2 in i matchen, och kvitterade genom Karolina Heidenborn.

Med två omgångar kvar är Östersund 2 på sjätte plats i tabellen, medan Ope är på andra plats.

Östersund 2 tar sig an Krokom/Dvärsätt i nästa match borta söndag 22 september 14.00. Ope möter Brunflo hemma lördag 21 september 13.00.