Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Det hände när du sov

Så var natten i Jämtland.

Annons

Lokalt:

Det har varit relativt lite fylleri i länet, trots mycket folk på krogarna. Det som har tagit mycket tid och kraft hos polisen är den inbrottsvåg som har drabbat Jämtland – åtta anmälda villainbrott under juldagen och natten.

Sex personer var inblandade i en olycka på E14 i Hålland strax innan 23-tiden på juldagskvällen.

Strax därefter inträffade en singelolycka mellan Vemdalen och Storhogna.

Sverige:

En man sköts till döds i Malmö under juldagskvällen. Polisen har inlett en förundersökning om mord.

En 15-årig pojke anhölls på juldagskvällen misstänkt för sprängdådet i Rosengård på julaftonskvällen. Polisen letar nu efter fler gärningsmän.

Hoten mot Migrationsverket har mer än fördubblats i år jämfört med i fjol. Nu ber generaldirektören Brottsförebyggande rådet att kartlägga olika typer av "otillbörlig påverkan".

Internationellt:

En hackerattack skedde mot speljättarna under juldagskvällen. Gruppen Lizard Squad uppges sig själva ligga bakom attentatet.

Den japanska ekonomin tappar fart. Industriproduktionen föll med 0,6 procent under november. Tappet är oväntat enligt experter.

Irak och Turkiet har lovat att samarbeta mot Islamska staten (IS). Extremiströrelsen har tagit kontroll över stora delar av Irak och Syrien.

Väder:

Annandagen bjuder på varierad molnighet och lokalt något lätt snöfall. Temperatur 5-15 minusgrader. Västlig eller nordvästlig vind, tidvis frisk. I fjällen mycket moln och snöbyar och på kalfjället kan det bli vindar upp emot 15 meter i sekunden.

Karta: Så är läget på vägarna

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här eller mejla här.

Följ oss:

Facebook: ltz.se

Twitter: @ltzse

Sofia Forell

Robin Brinck

Mer läsning

Annons