Annons

Annons

Annons

Gällö

Insändare
Hatten av för Persson Invest

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Insändarskribenten tackar Persson Invest för ett sättet man drivit sågverket i Gällö fram till försäljningen i slutet av augusti.

Bild: Lars Ljungmark

Annons

Ett 65-årigt ägande av sågverket i Gällö närmar sig sitt slut. För oss anställda har det vid flera tillfällen funnits risk för förlorade arbetstillfällen. Sågverksdöden har gått hårt fram och antalet har minskat kraftigt sedan 80-talet. Kvar finns få men effektiva industrier.

Läs också: Persson Invest säljer Gällö Timber för 100 miljoner

Annons

Annons

På 90- och 00-talet investerad Persson Invest klokt och resultatet blev en ledande ställning gällade produktionskostnader. Något som hänger kvar ännu i dag. 2010 togs kontakt med SCA med andemeningen att man behövde hjälp med att säkra råvarutillgång och fortsatt god konkurrenskraft. Ett säkert inte helt lätt beslut att vända sig till en överstark konkurrent. Det visar på ett hjärta för verksamheten större än det personliga egot.

Jag tror att jag talar för hela personalen när jag tar tillfället i akt att tacka Persson Invest med Bob Persson i spetsen. Vi högaktar er för den väg ni valt när det gäller att förvalta företaget.

Fortsättningen innebär ett tätt samarbete och det gläder oss.

Håkan Olofsson

Har du något att säga? Skriv en insändare eller debattartikel här.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan