Annons

Annons

Annons

Strömsund

Så gör du mat med ogräs och vilda växter – Ibo i Strömsund lär ut hur man gör

Naturens skafferi har vi nog alla hört talas om, men vid sidan om bär och grönsaker finns det gott om vilda växter som vi skulle kunna ta tillvara på bättre. I Strand utanför Strömsund håller Ibo Schupp-Jonasson kurser i vad, när och hur vi kan bli bättre på just det.

Ibo Schupp-Jonasson i Strömsund lär ut hur man kan göra mat med vilda växter, eller ogräs som vi normalt kallar det.

Bild: Caj Källmalm

Annons

Det går att ta tillvara på allt från brännässlor till kirskål och rallarrosor. Det säger Ibo Schupp-Jonasson, som i juni för sjätte året håller kurs i hur man kan ta tillvara på det vi till vardags kallar ogräs. Och hur det kan användas i maten.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan