Annons

Annons

Annons

Rossön

Läsartext
Läsartext: Gudstjänst med nyttigheter för kropp och själ

Detta är en läsartext.

Under våren har Bodums församling haft en vardagsgudstjänst i månaden på Rossö Center, Rossön.

Kyrkoherde Elisabeth Björklund, i Bodums församling, önskade glad sommar. Foto: Zaedi Danielsson

Församlingens anställda har turats om att sprida glädje genom sång, musik och "Guds ord", minipredikningar. Vid sista tillfället besöktes vardagsgudstjänsten av musikerna Lars-Håkan Eriksson, Norderåsen och Thord Wikén, Krokom. Dessa killar spelade olika dansmusik stycken på fiol och dragspel. Medryckande och stämningsfullt.

Annons

Annons

Vid dessa tillfällen har PRO Bodum/Rossön varit delaktig med att ordna god soppa och kaffe med krus. Köksgänget har bjudit på olika soppor varje gång. Gästerna har fått smaka på vintersoppa, potatissoppa, champinjon- och kantarellsoppa. Även västkustsoppan fick gott betyg. Gästerna tycker det är spännande att få komma och inte veta vad de skall få smaka på, "bara att det är soppa".

Att eventuellt få vinna något på lotteriet är också spännande. Alltid roligt att få med sig något hem, ett ljus, något hemstickat eller en godispåse.

Kyrkoherden Elisabeth Björklund avslutade denna träff med en önskan att alla skulle ha en fin sommar och "goda samtal" med vår Herre.

Den 16 juli kommer det att ordnas en friluftsgudstjänst i området vid Rossö Center, vädret får bestämma om det blir ute eller inne. Men då får alla ta med sig egen picknick-korg. Gudrun och Stefan Magnusson, Bersjöåsen kommer att medverka vid detta tillfälle.

Zaedi Danielsson

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan