Annons

Annons

Annons

Stugun

Läsartext
Medryckande avslutning i Stugun

Detta är en läsartext.

Stuguns PRO-förening hade sin säsongsavslutning den 11 maj i sockenstugan med ett 50-tal medlemmar.

Ordförande Göran Holm hälsade välkommen och summerade en fantastisk höst- och vintersäsong med många aktiviteter, cirklar och givande möten.

PRO-kören bjöd på trevlig, medryckande underhållning. Foto: Elisabet Yngström

Annons

Annons

Kompmusikerna hade förstärkt med dragspelaren Harry Wagenius. Foto: Elisabet Yngström

Alla gläds över att så många deltar och engagerar sig i föreningens friskvård och sociala gemenskap.

Peter Wallenqvist informerade om att föreningen, torsdagen den 1 juni , före Stuguns gäddfisketävling den 3 juni, ska bjuda in alla pensionärer, inte bara medlemmar, till en trevlig eftermiddag och kväll med servering av en god middag, kaffe och kaka, samt tillgång till baren.

Föreningen har även tagit på sig att steka kolbullar och våfflor med kaffe till försäljning under fisketävlingen den 3 juni.

Årets loppis ska öppnas likt förra året, som blev en succé i samband med Stuguns gäddfiske den 3 juni, göra uppehåll vid midsommar och sedan ha öppet fram till början på augusti.

Det är utomordentligt viktigt att föreningen finns med och syns vid olika offentliga evenemang.

Medlemsmötet bjöds på otroligt trevlig och medryckande underhållning av PRO-kören, som nu förstärkt kompmusiken med dragspelaren Harry Wagenius.

Det sjöngs verkligen med kraft och inlevelse som fyllde salen med glädje.

Vi fick en fantastiskt god och dekorativ lunchmacka, kaffe och kaka, som nöjeskommittén, bestående av Jeanette Signarsson, Christer Backström, Karin Ungh, Kurt Persson och Margareta Jonsson, fixat.

Annons

Som alltid dukades det fram ett gediget lotteriprisbord som nya loppisansvariga Torborg Persson och Margaretha Rolandsson ordnat.

Ordförande Göran Holm tackade nöjeskommittén, PRO-kören med komp, lotteridamerna och alla som kommit tillsammans denna trevliga eftermiddag.

Alla önskades en glad sommar.

Elisabet Yngström

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan