Annons

Annons

Annons

Ishockey

Läsartext
Ångermanlands gille firade Modo

Detta är en läsartext.

Styrelsen för Ångermanlands Gille i Östersund med omnejd firade Modo hockeys återkomst till SHL. Det var många glada miner när styrelsen och valberedningen träffades den 11 maj.

Vid Ångermanlands gilles sammanträde deltog, från vänster, Dag Lindström, Yvonne Johansson, Ann-Christin Hällestrand, Agneta Sjödin, Per Söderberg, Håkan Svensson, Jan Bergström och Leo Persson. Foto: Olle Edlund.

Annons

Redan vid första styrelsesammanträdet efter hockeyfinalen kunde gillesvärden Dag Lindström presentera alternativa lördagsmatcher i Örnsköldsvik. Efter lite överläggningar fastnade styrelsen för att planera en resa till Modo-Luleå lördag den 28 oktober. Nu skall det ske lite undersökningar om busspriser och hur biljetter bokas.

Annons

Redan den 2 juni arrangerar gillet en resa till Kramfors för besök vid Glasbruksmuseum och Hembygdsgården i Kramfors med dragspelsmuseum. Det finns platser kvar även för personer utanför gillet.

Fredag den 14 juli arrangerar Östersundstravet en resa till Hotingstravet i samarbete med Ångermanlands Gille och SPF Seniorerna Östersund.

Måndag den 21 augusti blir det surströmmingslunch i samarbete med SPF Seniorerna Östersund på Gamla teaterns uteservering.

Tisdagen den 14 november är det 77 år sedan gillet startade i Östersund och 30 år sedan nystarten 1993. Då blir det en spelträff i Östersund. Årsmötet planeras till söndag 17 mars.

Per Söderberg

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan