Annons

Annons

Annons

Östersund

Läsartext
Våravslutning för pensionärerna i SKPF

Detta är en läsartext.

Tisdag den 9 maj höll SKPF-pensionärerna sin våravslutning på restaurang Lime i Odenskog. Ordförande Britt Wikman inledde mötet med att hälsa alla välkomna, glädjande att många nya medlemmar hittar till oss.

Glada medlemmen, Carin Olsson, med sina vinster, vårens fina blomamplar. Foto: Göran Olsson

Annons

Annons

Till härlig musik av Mr Hammond music, Anders Berggren, och ett bildspel med kort från våra olika resor och aktiviteter, sammanställt av Roger Dahlqvist och Bo Sandholm, intog vi våra platser.

Britt informerade om kommande aktiviteter, bland annat Tisdagsdax på Jamtli. SKPF kommer att ansvara för tisdag den 18 juli. Alla pensionärers dag blir den 1 augusti. Annonser kommer i tidningarna när det närmar sig.

Vi fick även njuta av alster som Helen från torsdagens sycirkel visade upp. Många vackra alster fanns att beskåda, det fanns även alster som vi fick köpa.

Vi bjöds på god buffé med potatisgratäng och olika sorters kött, rödvinssky samt salladsbuffé, bröd, mineralvatten och kaffe med liten kaka.

Musik vi lyssnade på var bland annat Åke Hallgrens Gråt inga tårar, samt Elvis, Sven-Ingvars och många låtar som vi känner igen, blandat med någon hambo, schottis och snoa så det spratt i benen under matborden.

Som avslutning spelade Anders Trönderbrua, efter önskan av en medlem.

Kvällen avslutades med lottdragning, många glada tågade hem med vackra blomamplar som våra lotteriansvariga Margareta Nilsson och Agneta Andersson införskaffat.

Vi avslutade med att önska alla en skön sommar från styrelsen.

Britt Wikman

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan