Annons

Annons

Annons

Jämtlands län

Läs Expressen och DN med din LT-prenumeration

Du vet väl om att du som LT-läsare enkelt kan lägga till Expressen och DN i din sajtprenumeration? Detta tack vare att Länstidningen och de två rikstidningarna ingår i samma koncern, Bonnier News.

Bild: Håkan Luthman

Annons

I det digitala prenumerationserbjudandet +Allt ingår LT:s nyhetssajt och app, ytterligare ett 40-tal lokala nyhetssajter samt Expressen Premium och DN Digital Bas. Du kan alltså, i en och samma prenumeration, läsa både hyperlokala nyheter och riksmedia.

Annons

Annons

– Länstidningen är stark lokalt, men många av våra läsare tar också del av till exempel Expressens hockeybevakning och Dagens Nyheters kultur. Så det är väldigt roligt att vi äntligen kan erbjuda ett paket med allt detta till våra prenumeranter, säger Peder Edvinsson, chefredaktör på Länstidningen.

– Vi tror att den här paketeringen kan bidra till att fler läsare väljer att bli prenumeranter och att nuvarande LT-läsare kommer att välja att läsa ännu mer nyheter.

Du som redan har Länstidningen Digital kan uppgradera din prenumeration till +Allt till ett förmånligt pris.

På grund av tekniska begränsningar kan vi idag tyvärr inte erbjuda kunder på pappers- och e-tidning att uppgradera på samma sätt. Vill man som Total- eller Digital premium-kund ta del av +Allt får man köpa det som en separat produkt.

Läs också: Vårruset live, DN, Expressen och en massa mer för LT-läsare

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan