Annons

Annons

Annons

Brunflo

Läsartext
Späckad månad med flera möten i Brunflotrakten

Detta är en läsartext.

PRO Brunflo har, förutom alla våra ordinarie aktiviteter, haft en späckad månad med flera mötesarrangemang.

Den 7 mars bjöd vi in till en ”Semmeldag” på IOGT i Brunflo, där vi fick goda semlor och kaffe vilket lockade hela 110 deltagare. Vi passade även på att bjuda in nya medlemmar i samband med detta för att informera om föreningens aktiviteter.

Annons

Gruppen 3B, det vill säga Barbro, Berit och Brändfors underhöll oss och bjöd på en härlig blandning av musik och buskis, en livad eftermiddag.

Annons

Vid föreningens friluftsdag blev det bland annat korvgrillning i Löfsåsen. Foto: Pia Edblad

På måndag den 27 mars var det friluftsdag för föreningen – skidutflykt i Löfsåsen med korvgrillning. Vi var ett 25-tal skidåkare som mötte upp. En del tog en extra skidsväng medan andra var nöjda att åka 1,5 km fram till grillplatsen där ordförande Leif såg till att det fanns gott om korv med bröd. Vädergudarna var med oss så det blev en riktigt härlig dag.

Den 30 mars hade vi vårt ordinarie månadsmöte på IOGT i Brunflo. Trots det vackra vädret blev vi drygt 60 medlemmar som mötte upp. På scen denna dag hade vi besök av välkända duon Hasse Thor med Ruben, som bjöd på en härlig blandning ur sin repertoar. Många av låtarna lockade till att vi stämde upp i sången.

Vi serverades kaffe och smörgås och fick tid att ventilera dagsaktuella händelser.

Efter det fick vi besök från Kronans apotek i Brunflo, Emma Olofsson, som informerade under temat ”Läkemedel och äldre” – hur påverkas våra kroppar med stigande ålder, samma läkemedel under olika namn, påverkar läkemedlen varandra. Precis som vid läkarbesöket kan apotekspersonalen hjälpa oss att kolla så att inte läkemedlen krockar med varandra. Taket för högkostnadsskyddet höjdes den 1 januari till 2 600 kr.

Emma informerade även om apotekets verksamhet i stort. Vi avslutade dagen med lottdragning och fick info från Sören gällande kommande evenemang.

Pia Edblad

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan