Annons

Annons

Annons

Hallen

Läsartext
Årsmöte i Hallens PRO

Detta är en läsartext.

Tisdagen den 21 mars genomförde Hallen PRO sitt årsmötet på Bjurgården i Hallen. Föreningens nya ordförande Margareta Byström hälsade alla välkomna, och bjöd in deltagarna på lunch, som föreningen bjöd på.

PRO i Hallen genomförde sitt årsmöte den 21 mars. På bilden från vänster: Margareta Byström, Ulla Frank, Curt Ottosson, Dan Sunding, Ruth Andersson, Siv Risberg Borgh och Monica Olofsson. Foto: Örjan Olofsson

Annons

Annons

Efter att deltagarna avnjutit kaffe med kakor, var det dags för årsmötet.

Margareta öppnade mötet, tände ett ljus och genomförde parentation över de medlemmar, som lämnat oss under det gångna året.

Till ordförande valdes Roland Johansson och till sekreterare valdes Dan Sunding. Kassören Siv Risberg Borgh föredrog föreningens ekonomiska förehavanden, där det visade sig att det gångna året gett ett överskott. En av revisorerna, Anders Hemmingsson, föredrog revisionsberättelsen där inga anmärkning fanns.

Styrelseledamöterna Dan Sunding, Siv Risberg Borgh, och Margareta Byström omvaldes på två år och på ett fyllnadsval efter Aina Nilsson, som slutat, valdes Ulla Frank på ett år. Monica Olofsson, Curt Ottosson och Rut Andersson har ett år kvar.

Avgående ledamoten Aina Nilsson har av styrelsen, genom kassören, avtackats med en blombukett. Foto: Örjan Olofsson

Efter att årsmötesförhandlingarna avklarats avtackades Aina Nilsson för sin tid i styrelsen med blommor och även mötets ordförande tackades med en hink med påskgodis.

Därefter väntade ett välfyllt bord med lotterivinster på att fördelas till de förhoppningsfulla mötesdeltagarna, som var 31 stycken

Roland Johansson

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan