Annons

Annons

Annons

Fotboll

KLART: Norsk motstånd väntar för ÖFK – Sporten sänder matchen

Efter uttåget i svenska cupen laddar ÖFK om inför seriestarten i superettan – och man gör det mot norska Levanger FK.

Länstidningen Östersund sänder matchen här på sajten.

– Konkurrensen i laget har ökat och det märks att det närmar sig premiär i superettan, säger tidningens sportansvarig Fredrik Sjölund.

Text

Östersunds Kristian Novak.

Bild: KRISTER ANDERSSON/Bildbyrån

Annons

ÖFK:s chanser till avancemang i svenska cupen var obefintliga redan inför den avslutande cupmatchen mot Västerås SK. Trots det noterades ÖFK för ett starkt resultat mot ett VSK som hotade Stockholmsklubben AIK om gruppsegern.

På söndag, den 12 mars, ställs ÖFK mot den norska klubben Levanger FK i en träningsmatch och nu står det klart att Sporten kommer sända matchen här på Länstidningen Östersund.

Annons

Annons

– Efter uttåget i cupen ska det bli spännande att se åt vilket håll ÖFK är på väg. Konkurrensen i laget har ökat och det märks att det närmar sig premiär i superettan, säger tidningens sportansvarig Fredrik Sjölund.

Senast ÖFK mötte Levanger FK var under 2019 och då gick ÖFK segrande ur matchen med en 2–1-vinst.

Fös– Levanger är ett lag som ÖFK mött många gånger förr och kommer att bli en bra värdemätare.

Du som är eller blir prenumerant kommer att kunna se matchen här på sajten.

Fakta

Så ser du sändningen

För att se sändningarna på ltz.se måste du vara prenumerant på Länstidningen Östersund. Är du inte kund ännu blir du det enkelt genom att följa den här länken. Har du redan en aktiv prenumeration kan du logga in här och att få tillgång till allt material på ltz.se.

Alla sändningar kommer att finnas kvar på ltz.se/livesport och finnas tillgängliga som repriser i efterhand.

För bäst användarupplevelse rekommenderas Apple tv, chromecast eller en hdmi-anslutning från dator till tv. För dig som tittar via en Appleprodukt rekommenderas Apple tv. Genom att ladda ner vår nyhetsapp till mobilen kan du se matcherna via chromecast eller Apple Airplay. Det går även att se matcherna direkt på mobilen, läsplattan eller via din dator.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan