Annons

Annons

Annons

Berg

Insändare
Törs vi bli gamla i Bergs kommun?

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Insatserna bygger på ”respekt för människors självbestämmande, integritet och trygghet”, så står det i annonsen i Berg där man söker en ny enhetschef till Dalsätra i Myrviken.

Gör ett omtag i planerna på Bergs kommuns äldreomsorg, skriver insändarskribente.

Bild: Jens Stenman

Annons

Personalen jobbar efter det, ja, men hur är det med de som styr?

Annons

Politikerna framhåller ”tillit” till tjänstemännen efter vars underlag detta vansinnigt, felaktiga beslut är taget, att tvångsförflytta dom som bor där och dra ner 10 platser för dom sköraste vi har, våra gamla.

”Tjänstemännen”, är det de som styr vår kommun?

I min värld så är det just det man tar ifrån våra gamla, de har ingenting att säga till om. Politikerna skiter fullständigt i vad vi säger, är det såna politiker vi vill ha?

Att stå med hög svansföring utan respekt för gemene man passar sig inte om man ska förtjäna ett förtroende, nåt som dom borde vara rädda om. Varför lyssnar man inte på oss som dom är valda att jobba för?

Mitt råd är: sänk svansen, lyssna på våra gamla och oss, gör om gör rätt!

Ta omtag, låt Fjällglimten vara kvar som Säbo, för dessa platser kommer att behövas, tro mig. Detta drabbar inte bara Oviken utan hela Bergs kommun.

Resultatet blir då att vi har en kommun som vi kan fortsätta att trivas i och inte som nu, tankar som mal hela tiden: ”Törs vi bli gamla i Bergs kommun?”

Irene Sandberg, Oviken

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan