Annons

Annons

Annons

Östersund

Läsartext
En spännande verksamhet med quiz

Detta är en läsartext.

Den 2 februari hade en ny och spännande verksamhet tillkommit i PRO Leva Livets levande utbud. Vi inbjöds till quiz i pubmiljö en eftermiddag. Det var först och främst korsordscirkeln, som stod för idé och inbjudan. Den som höll i arrangemangen var, även den här gången, Bo Lindbergh.

PRO Leva livet arrangerade quiz. Här är det vinnande laget, Nordicapan: Ing-Britt, Inger och Anita. Foto: Carin Brobacke

Annons

Annons

Vi var tjugotvå Leva Livet-medlemmar, som infann oss till den centralt liggande puben med mycket engelskinspirerad interiör. Nog kände vi oss som på semesteräventyr, minsann! Mysigt, kamratligt och glatt umgänge med mat och dryck, innan Bo delade ut svarsformulären och riktade frågor ur de olika kategorierna till oss, att svara på.

Maten har kommit in, att njuta av, för Birgitta, Marianne, Maria, Rune, Per-Erik, Bo och Eva, denna kväll med quiz på schemat. Foto: Carin Brobacke

När vi gått igenom alla ämnen och svarat så gott vi kunnat, fick svarsformulären byta bord och bli rättade. En och annan av oss tyckte att det var svårt att hänga med i svängarna med de eventuellt rätta svaren. Hur som helst, så känns det verkligen stimulerande, för de delar som tillhör de övre regionerna i knoppen, att få tänka efter och bläddra i hjärnvindlingarna.

Det sägs ju, som bekant, att en sådan behandling av minnet, enbart är hälsosamt och stimulerande! Särskilt för oss, som nått den legitima gränsen för att bli medlemmar i PRO!

Det var laget Nordicapan, som vann med sina 17 poäng. Ändå bestod de av minst antal medlemmar, tre stycken, Anita, Inger och Ing-Britt. Priset var en varm applåd och den stora äran!

Annons

Enligt Bosse är detta bara början av den här trevliga verksamheten. Tanken är, att vi ska kunna träffas med den här hjärnstimulansen regelbundet framöver våren, och kanske därefter också.

Carin Brobacke

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan