Annons

Annons

Annons

Läsartext
Skrattmusklerna fick sig en omgång i Hammerdal

Detta är en läsartext.

Onsdagen den 25 januari inbjöds det till månadsmöte med SPF Utrikes Hammerdal, som tillika var det första mötet på det nya året. Trots halka så kom 58 personer för att dela gemenskapen.

På den övre bilden ses deltagarna i Hammerdal. De fick ta del av underhållningen på nedre bilden. Där ser vi PRO/SPF-kören, från vänster, Sara Sandström, Hasse Svensson (skymd), Allan Bengtsson, Sven Vigren, Sören Larsson, Stefan Kallin, Bo Hemmingsson, samt musikanterna Tore Edelsvärd, dragspel, Lilian Klingbjer fiol och Sven Ivar Henriksson, ståbas.

Annons

Annons

Dagens gäst var Per Söderberg som läste dikter av Nicke Sjödin. Han bjöd även på roliga historier. Skrattmusklerna fick sig en riktig omgång som brukligt är när Per är i farten.

Den nybildade sångkören som bildats av både medlemmar från SPF och PRO underhöll också med skönsång av kända låtar, som vi alla kunde gnola med i om vi ville. Husbandet var också där och förgyllde som vanligt stunden för oss.

Lotterna gick åt som smör och vinstbordet var till brädden fyllt med både det ena och det andra.

Ordförande Marianne läste upp ett brev som ställs till nya regionledningen för att få veta hur den tänker runt distriktssköterskemottagningen i Hammerdal. PRO:s ordförande har också skrivit under detta brev. Vi är så klart väldigt måna om att denna verksamhet får fortsätta och utvecklas.

”Birgitta från Sikås” ledde oss i övningar för att vi skall kunna behålla spänsten. Till sist kunde de som ville vaccinera sig för covid med mera.

Vi tackade alla som gjorde mötet till en väldigt trevlig stund! Vi ses nästa gång den 1 mars då det blir årsmöte.

Marianne Eriksson

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan