Annons

Annons

Annons

Strömsund

Läsartext
Uppskattat musikprogram med Kulturskolan i Strömsund

Detta är en läsartext.

Årets första månadsmöte för SPF Vattudalen genomfördes tisdagen 24 januari. Mötet inleddes med ett uppskattat musikprogram från Kulturskolan i Strömsund.

Vid SPF Vattudalens första månadsmöte bjöds på underhållning av kommunens Kulturskola. Foto: Anders Andrée

Annons

Därefter tog Anders Andrée vid och informerade om SPF:s app samt hur vi kan hämta hem den i mobiltelefonen. Anders gav även tips på andra intressanta möjligheter som smartphonen ger, till exempel möjligheter att läsa olika tidningar på platta eller i mobilen till låg kostnad. Ett uppskattat och nyttigt inslag.

Annons

Valberedningen uppmanade även medlemmarna att lämna förslag till nya medlemmar i styrelsen och andra uppgifter i föreningen inför årsmötet som genomförs den 28 februari.

Ordförande Staffan Oscarsson informerade om pågående och blivande aktiviteter samt vårens program. Sedan var det dags för kaffe och mjukstut som Inger Forslin med stöd av hennes duktiga medlemmar i förplägnadskommittén ordnat. Mötet som samlat ett 70-tal medlemmar avslutades med sedvanligt lotteri på tunnbröd och entrébiljett och med en uppmaning att delta på kommande årsmöte.

Efter mötet gav hälsocentralens sköterskor möjlighet till vaccinering mot covid, influensa och lunginflammation, ett uppskattat och praktiskt ordnat tillfälle som medlemmarna flitigt nyttjade.

Staffan Oscarsson

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan