Annons

Annons

Annons

Fotboll

Sporten sänder ÖFK:s match under träningslägret: ”En fin värdemätare”

På lördag lyfter Östersunds FK mot sydligare breddgrader för ett träningsläger i Turkiet.

Under träningslägret ställs laget mot danska HB Køge och nu är det klart att Länstidningen Östersund livesänder matchen.

Såhär gör du för att se matchen.

Text

Bild: Johan Axelsson/Bildbyrån

Annons

Östersunds FK laddar om för ännu en säsong i superettan – med målet att återigen nå allsvenskt spel.

Sedan tidigare står det klart att Sporten sänder två matcher med ÖFK på försäsongen, och nu är det också klart med en till.

Den 21 januari reser ÖFK till turkiska Antalya för ett två veckors långt träningsläger där laget kommer att spela träningsmatcher – och nu är första matchen inbokad och klar. Den 2 februari ställs ÖFK mot HB Køge, från den danska andraligan, och nu är det klart att matchen kommer att sändas på Länstidningen Östersund.

Annons

– Det här blir det första stora testet för ÖFK under 2023 och det är väldigt kul att vi får chansen att visa matchen för våra läsare, säger ÖP:s sportchef Fredrik Sjölund och fortsätter:

Annons

– Det ska bli spännande att se om höstens fina form håller i sig och vilka spelare som visar framfötterna. En spelare som jag ser lite extra fram emot att se är Ziad Ghanoum som hade en häftig avslutning på säsongen 2022.

HB Køge spelar till vardags i den danska andraligan.

– Danska lag brukar ofta ge bra motstånd, vilket ÖFK fått erfara tidigare vid flera tillfällen. En fin värdemätare helt enkelt.

Fakta

Så ser du sändningen

För att se sändningarna på ltz.se måste du vara prenumerant på Länstidningen Östersund. Är du inte kund ännu blir du det enkelt genom att följa den här länken. Har du redan en aktiv prenumeration kan du logga in här och att få tillgång till allt material på ltz.se.

Alla sändningar kommer att finnas kvar på ltz.se/livesport och finnas tillgängliga som repriser i efterhand.

För bäst användarupplevelse rekommenderas Apple tv, chromecast eller en hdmi-anslutning från dator till tv. För dig som tittar via en Appleprodukt rekommenderas Apple tv. Genom att ladda ner vår nyhetsapp till mobilen kan du se matcherna via chromecast eller Apple Airplay. Det går även att se matcherna direkt på mobilen, läsplattan eller via din dator.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan