Annons

Annons

Annons

Trångsviken

Minnesord: Olle Hemmingsson, Trångsviken

Finaste, bästa, älskade pappa Olle Hemmingsson har lämnat detta jordeliv. Det var väldigt lugnt och stilla, han fick somna in hemma i sin egen säng, med sina barn och sin högt älskade katt vid sin sida.

Annons

Det har varit en lång och jobbig kamp för att försöka komma på benen igen efter en svårbehandlad luftvägsinfektion. Till slut orkade pappa inte kämpa längre.

Tomrummet blir stort och saknaden enorm.

Pappa var född 1934 i Trångsviken och stannade kvar i byn hela sitt liv. Med undantag för några få år bodde han på samma fastighet under hela sin livstid, den fastighet som hans farfar först byggde upp.

Annons

Annons

Pappa hade många olika sysselsättningar genom livet. Den längsta anställningen var som trycksvarvare på Trangia, ett yrke han kände stor stolthet inför. Andra exempel på sysselsättningar genom åren är brandman, elektriker, vaktmästare, biomaskinist och dräng.

När det gäller intressen så går det sammanfatta med tre saker; Jularbo, Jularbo och Jularbo. Och så katten förstås, och Norge.

Med glädje minns vi alla härliga skratt vi delat. Det är få som kan skratta så hjärtligt som pappa kunde.

Vi är djupt tacksamma för all den kunskap och det engagemang pappa givit oss i arv. Inte minst intresset av och kärleken till musiken. Vi har också fått med oss en stark känslomässig bindning till nabolandet.

Vila i frid, älskade pappa. Det blir en ytterst välförtjänt vila.

Barnen Stefan och Birgitta

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan