Annons

Annons

Annons

Fotboll

Klart: LT sänder heta ÖFK-matcherna: ”Extra roligt”

Text

I februari spelar ÖFK en het försäsongsmatch mot rivalen GIF Sundsvall.

Nu står det klart att LTZ sänder mötet lagen emellan, och ytterligare en match mot Levanger en månad senare.

– Det har börjat bli en härlig tradition så här i början på året, säger Fredrik Sjölund, sportchef på ÖP och LTZ.

Bild: Johan Axelsson/Bildbyrån

Seriepremiären i superettan är några månader bort, och innan dess ska ÖFK spela både svenska cupen och försäsongsmatcher.

Två av matcherna på försäsongen kan du som är prenumerant se på Länstidningen.

Den ena matchen är det heta rivalmötet mellan GIF och ÖFK lördagen den 11 februari, som spelas i Nordichallen i Sundsvall.

Annons

Annons

– Det har börjat bli en härlig tradition så här i början på året, att ÖFK ställs mot Giffarna i Nordichallen. Och så klart är det extra roligt att vi kan sända matchen, säger Fredrik Sjölund, sportchef på ÖP och LTZ.

– För första gången på fyra år blir det norrlandsderby även i seriespelet, något som jag tror ökar viljan att vinna i den här träningsmatchen.

Den andra är mot norska laget Levanger, som spelas på Jämtkraft arena söndagen den 12 mars.

Vilket ÖFK tror du vi får se i år?

– Jag tror att vi får se ett mer samspelat ÖFK än på länge, många spelare valde att stanna kvar efter fjolåret. Samtidigt finns några nya namn som ska bli intressant att följa.

Fakta

Så ser du sändningen

För att se sändningarna på ltz.se måste du vara prenumerant på Länstidningen Östersund. Är du inte kund ännu blir du det enkelt genom att följa den här länken. Har du redan en aktiv prenumeration kan du logga in här och att få tillgång till allt material på ltz.se.

Alla sändningar kommer att finnas kvar på ltz.se/livesport och finnas tillgängliga som repriser i efterhand.

För bäst användarupplevelse rekommenderas Apple tv, chromecast eller en hdmi-anslutning från dator till tv. För dig som tittar via en Appleprodukt rekommenderas Apple tv. Genom att ladda ner vår nyhetsapp till mobilen kan du se matcherna via chromecast eller Apple Airplay. Det går även att se matcherna direkt på mobilen, läsplattan eller via din dator.

Med reservation för förändringar.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan