Annons

Annons

Annons

Hammarstrand

Minnesord: Andreas Fahlén, Pålgård

Andreas föddes i juli 1981 i Östersund och är uppväxt i Pålgård, Hammarstrand tillsammans med mamma Anne-Marie, pappa Sven-Erik och systrarna Hanna och Linnéa. Han var det mellersta barnet i syskonskaran.

Annons

Andreas har alltid varit en ordningsam kille med mycket energi och spring i benen. Redan som fyraåring lärde han sig att åka slalom. Intresset för slalomen växte och han spenderade mycket tid i slalombacken tillsammans med sin pappa, som även var tränare. Andreas började så småningom tävla i slalom och han skördade många framgångar som ungdom och junior.

Annons

En egenskap som Andreas hade var målmedvetenhet. Han gav alltid hundra procent på det som han tog sig an och som låg honom varmt om hjärtat.

Annons

Efter grundskolan flyttade Andreas till Sollefteå för att studera på skidgymnasiet och där blev han kvar. Efter gymnasiet la han skidkarriären åt sidan och påbörjade sin yrkeskarriär. Andreas hade talets gåva, han arbetade under sina första yrkesverksamma år som säljare. Senast arbetade han på EON där han var en mycket uppskattad medarbetare, kollega och vän.

Idrott och hälsa har varit en stor del av Andreas liv och slutligen var det löpningen som blev Andreas stora intresse. Framgångarna var många och han tillhörde den norrländska eliten tills att han drabbades av skada som satte stopp för hans fortsatta karriär som löpare.

2019 föddes hans son Albin som han tillägnande mycket kärlek.

2021 flyttade Andreas tillbaka till Pålgård där han hyrde ett litet hus där han fick utlopp för sin kreativitet. Tyvärr så drabbades Andreas av psykisk ohälsa och valde själv att inte leva.

Andreas blev 41 år. Sörjs närmast av sonen Albin, mamma, pappa, systrarna Hanna och Linnéa med familjer. Han fattas oss.

Familjen

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan