Annons

Annons

Annons

Östersund

Läsartext
Trevligt och underhållande inför julen

Detta är en läsartext.

Inför stundande jul samlades ett 25-tal medlemmar i Osteoporosföreningen i Jämtlands län i Västerports samlingslokal. På dagens agenda stod, underhållning, förtäring, gemenskap och lite ”senaste nytt”.

Trevligt och underhållande blev det, när, från vänster, Berit Källström, Barbro Lindström och Sylvia Brändfors intog lokalen. Foto: Kristina Andersson

Annons

Annons

Ordförande Kristina Andersson hälsade alla välkomna och hoppades att alla skulle få en trevlig eftermiddag.

Trevligt och underhållande blev det när trion 3 B, Berit Källström, Barbro Lindström och Sylvia Brändfors intog lokalen. De kan konsten att roa med egenhändigt skrivna visor på kända melodier, berättelser och historier upplevda eller påhittade, samt få deltagarna att sjunga. Skratten var många och den stämningen höll i sig resten av eftermiddagen.

Det bjöds på ”tunnbrödstut,” julmust, kaffe och pepparkaka.

Anne-Marie Jaarnek informerade kort om Regionens arbete med processen ”Sammanhållet Personcentrerat Vårdförlopp”. Anne-Marie representerar föreningen i den arbetsgrupp som bildats. Hon har haft en första träff med projektansvarig.

Ordförande informerade om de tankar som finns kring den förhoppningsvis blivande och nödvändiga osteoporosskolan, som står högt på föreningens önskelista.

Vi önskade varandra god jul och gott nytt år och skildes med ett leende på läpparna.

Kristina Andersson

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan