Annons

Annons

Annons

Östersund

Läsartext
Rekordmånga anslöt till HRF:s julfest

Detta är en läsartext.

Det var kallt, det var vitt och det var sol! Inramningen kunde inte varit vackrare när HRF Östersund i samarbete med ABF bjöd in till traditionsenlig julfest den 15 december.

HRF Östersund samlades till julfest i samarbete med ABF. Foto: Anna Möller

Annons

Rekordmånga deltagare njöt av julmaten. Foto: Anna Möller

Annons

Rekordmånga medlemmar anslöt sig till Södra Gröngatan för att tillsammans hälsa julen välkommen. Julstämningen infann sig så snart vi tagit plats, då vi alla under Sigrid Eriksson och Hans Öjbrants ledning stämde upp till allsång, med julens många välkända melodier.

Därefter njöt vi av såväl kalla som varma julrätter innan kaffe och sedvanligt jullotteri tog vid. Ingen behövde gå tomhänt hem då alla får en vinstlott i detta roliga lotteri, där merparten av vinsterna är tillverkade av hantverkskunniga Sigrid själv.

Innan vi bröt upp fick vi höra Hans recitera Viktor Rydbergs ”Tomten”. Den är lika stämningsfull varje år, känns aldrig förlegad!

Slutligen tackade ordförande Lars Fahlgren för det gångna året och välkomnade alla till ett nytt verksamhetsår 2023. Ett särskilt tack riktades till skrivtolkarna som gör ett fantastiskt jobb – så även denna eftermiddag. Sist men inte minst önskade vi varandra en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År.

Anna Möller

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan