Annons

Annons

Annons

Hallen

Läsartext
Julgröt och skinkstut vid avslutning i Hallen

Detta är en läsartext.

Torsdagen den 15 december på eftermiddagen var medlemmarna i PRO Hallen inbjudna till Bjurgården i Hallen, för att i vanlig ordning genomföra den återkommande julavslutningen med julgröt och skinkstutar.

Tommy Jonsson (till vänster) och Conny Lindahl underhöll hos PRO i Hallen. Foto: Margareta Byström

Annons

Annons

När vi anlände inleddes dagen med glöggmingel, vilket var passande då termometern visade på nästan 20 minus. Efter att vi intagit våra platser blev vi underhållna av duon Conny Lindahl och Tommy Jonsson med några låtar innan vi fick ta för oss av julgröten och skinkstutarna.

Sedan fortsatte musikunderhållningen med mycket passande melodier som alla har minnen av sedan sin ungdom. I samband med detta serverades kaffe med en god kaka. Sedan följde lottdragning för att fördela ett välfyllt bord som innehöll både julskinkor och andra juliga vinster.

Därefter informerade Margareta Byström om en kommande studiecirkel med början i januari som omfattar både dator och mobiltelefoner.

Sedan kom jultomten och fördelade julklappar till alla 36 deltagarna. En mycket trevlig eftermiddag som styrelsen anordnat, de var väl värda en stor applåd.

Roland Johansson

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan