Annons

Annons

Annons

Strömsund

Läsartext
Julbord och underhållning i Strömsund

Detta är en läsartext.

Ett 70-tal medlemmar i SPF Seniorerna Vattudalen samlades i onsdags, den 14 december, på Folkets hus för julbord som avslutning på året.

Staffan Oscarsson (i mitten) tackade duon Mauri och Mona från Rörström för underhållningen. Foto: Anders Andrée

Annons

Det började med samling i Oasen för glögg med tillbehör och redan där kändes att behovet är stort att träffas igen. Sedan bjöds vi in till Virveln där borden var dukade och det ”lilla” julbordets läckerheter var uppdukade. De flesta av oss har nog svårt att förstå att det var det ”lilla” julbordet då det mesta fanns där, flera olika sillinläggningar, lax, sylta, ägg, skinka med mera.

Annons

Redan när vi kom in på Virveln fanns dagens underhållare, duon MoM, Mauri och Mona från Rörström, på scenen med skön musik.

Det var en jämn kö till till julbordets läckerheter. Foto: Anders Andrée

Sedan ordförande Staffan Oscarsson hälsat välkommen var det en jämn kö till julbordets läckerheter. Medan vi åt underhöll Mauri o Mona med olika kända julsånger, en del som allsång. De bjöd även på en del evergreens och även egna kompositioner. Det märks att de två är utbildade musiker.

Staffan avrundade dagen med att tacka MoM för deras medverkan och lämnade sedan en del information om kommande halvår i föreningen. Sedan utlottades 5 julklappar på entrébiljetterna och Staffan riktade ett stort tack till de två serveringsgrupperna och de som skött entréerna och lottförsäljningen. Till sist en tillönskan om god jul!

Anders Andrée

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan