Annons

Annons

Annons

Läsartext
Tradition avslutade året

Detta är en läsartext.

Den 1 december hade PRO Revsund årets sista sammankomst i Fanbyns bygdegård. En återkommande tradition att avsluta året där, med god risgrynsgröt och skinkstut.

PRO Revsund avslutade året traditionsenligt i Fanbyns bygdegård.

Annons

Filmförevisningen blev tyvärr inställd på grund av sjukdom, men vi hade turen att Hasse Thor och Ruben kunde ställa upp med kort varsel. Dom underhöll 40-talet personer som kom, med fin julmusik och andra musikaliska godbitar.

Annons

Under året har PRO Revsund haft ett antal träffar. Bland annat i april på Torsängs Hembygdsgård, där vi först blev underhållna av dom otroligt duktiga Kurre, Berra och Hasse som spelade all sköns musik. Efteråt bjöds det på gott fika, filmen Potatishandlare, från ABF och lotteri med ett stort vinstbord.

I Pilgrimstad träffades vi för att få höra mer om St Olavsleden, Pilgrimskällan med avslut för grillning i hamnen.

En dagsresa gjordes i augusti då vi först åt frukostbuffé i Åsarna för att sedan styra kosan till Klövsjö gårdsbryggeri, med intressant guidning.

Avslut med god lunch i Storhogna innan vi började resan hemåt. Under bussfärden hem hade vi lotteri samt att vi gjorde ett fruktstopp i Svenstavik och då blev det lite shopping.

Då vi hade turen på vår sida kunde vi också genomföra årets surströmmingsfest i september. Alla njöt av både strömming och gott tunnbröd. Lill-Bengt underhöll och som vanligt hade vi ett stort vinstbord till lotteriet.

Vi ser nu fram mot nya äventyr under 2023 och önskar alla medlemmar en riktigt God jul och Gott nytt år!

Solgerd Eurenius vid pennan

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan