Annons

Annons

Annons

Frösön

Läsartext
Julbordet väntade i pyntad lokal

Detta är en läsartext.

Den 7 december samlades 75 medlemmar i SPF Frösön, till ett härligt julbord ”Hos Andreas” på Frösö Strand. Vi kom till en härligt pyntad lokal där även en scen byggts upp för våra fantastiska underhållare, Maj Lis Ek med döttrarna Sofia och Erika.

Här ser vi några av de 75 medlemmarna som njöt av julmaten. Foto: Majvor Enström

Annons

Annons

Vår ordförande, Majvor Enström, hälsade oss välkomna och välkomnade dessutom vår distriktsordförande Martin Rolén till sammankomsten. Efter korta anföranden av dessa båda om vår verksamhet kunde vi börja avnjuta maten.

Vi startade med en härlig jultallrik med skinka, sill, ägg, någon röra, stut med smör och ost. Det följdes upp med prinskorv, köttbullar och Jansson för att sedan avnjutas med ris á la Malta, godbit och kaffe. Vilken lyx!

Systrarna Sofia och Erika stod för underhållningen. Foto: Majvor Enström

Under tiden vi åt underhölls vi med fin körsång och musicerande av systrarna Ek och deras mor, vilken musikalitet. De fick sorlet att tystna och publiken att lyssna och jubla, dom vill vi höra igen. Vi fick lite First Aid Kit-känsla trots deras egna repertoar med bland annat Karin Hemmingsson och Tommy Anderssons låt ”Kan man älska någon på avstånd” som dom framförde i ett eget och mycket finstämt arrangemang.

Som avslutning på kvällen höll Tommy Weije i dragningen av det traditionella lotteriet, som sålts under middagen och det med ett rikligt prisbord som kunde fördelas till nöjda pristagare.

Varma, mätta och glada skildes vi åt med hopp om nya härliga möten.

Lars Gabrielsson

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan